Team M & M

 

 
Ik ben Marleen, samen met Myriam vorm ik een creatief duo.
Samen knutselen, ervaringen uitwisselen en gezellig kletsen bij een tas koffie is ondertussen een wekelijkse bijeenkomst waar we beiden naar uitkijken.
Kaarten maken doe ik al sedert 1996, begonnen met de alom gekende 3D kaarten en stickervellen.
Ondertussen zijn we beiden al een tijdje overgeschakeld naar Dutch Doobadoo stencils in combinatie met snij- en embossingmallen en kleine accessoires.
Wat begon als ontspanning is uitgegroeid tot een passie.
 
Ik ben Myriam, door mijn vriendin Marleen aangestoken begon ik een tiental jaar geleden ook kaartjes en kaarten te maken.
Het begon eigenlijk door samen met Marleen een hobbybeurs te bezoeken “om eens te kijken” en er gelijk mijn eerste spulletjes gekocht.
Ondertussen liep dit bezoekje uit in een heuse verzameling aan hobbymateriaal, waarvan mijn man beweert dat het gewicht ons huis zal doen instorten.
Ik hou van nieuwe uitdagingen en probeer dan ook geregeld nieuwe technieken uit.
Dit is op zich al een uitdaging, want hobbywinkels zijn schaars in onze streek. We waren dan ook enthousiast er eentje te vinden juist over de grens. Oh ja, Cindy’s hobbywinkel is een waar paradijs, wat je er niet vindt, daar zorgt ze wel voor.
We voelen ons vereerd dat we gevraagd werden deel uit te maken van het designteam.
We hopen dan ook dat onze creaties een inspiratie kunnen zijn.
 
 
 
 
Love for music

Love for music

Deze prachtige kaart met Dutchdoobadoo basis en staperia papier is gemaakt door Myriam

Bekijk
Music window

Music window

Een mooie slimline kaart gemaakt door Marleen , in muziek thema , met schitterend papier van Stamperia en een basis mal van Dutchdoobadoo 

Bekijk