Sonja's creaties

Hoe het begon,

Mijn liefde voor het kaarten maken begon zowat 25 jaar geleden, zoals iedereen denk ik, ben ik begonnen met 3d kaarten maken en versiering met stickervellen. Maar doordat ik op een markt in Goes een hobbyjournaal tegen kwam ontdekte ik ook het borduren op kaarten en dat beviel mij erg goed, je kon een mooie luxe kaart maken met weinig materiaal.

Op een gegeven moment ben ik workshops gaan volgen bij een dame uit Terneuzen die ook spulletjes verkocht. Ze had door heel Zeeuws Vlaanderen haar workshops in buurt huizen zo ook bij mij op het dorp.Het voordeel van de workshops is dat je met de materialen kunt leren werken en te ontdekken of de techniek je ligt of niet. Na een tijdje sparen heb ik mijn eerste stansmachine aangeschaft. Ik vond het geweldig om mijn borduurkaarten op te leuken met stansjes, mijn eerste stansje was iets met een vlinder, lekker veelzijdig te gebruiken.

Toen begon Cindy met hobbyspulletjes te verkopen, super handig omdat er hier op hobby gebied van alles verdween, ook de workshops van Cindy waren van een heel ander kaliber en maakte ik kennis met materialen en technieken waar ik nog nooit van gehoord of gezien had, ook de workshops van de bekende designer dames ben ik graag te gast.
Nu kan ik nog altijd niet zeggen wat ik het leukste vind, ik hou ervan om materialen en technieken te combineren maar ik hou ook van hele simpele en rustige kaarten. Een kaart met beweging of verrassing als je hem opent vind ik dan ook weer heel gaaf, dus kortom teveel leuks om te kiezen.

Heel leuk vind ik het wel om zelf bloemetjes te maken  

Nu ben ik trots dat ik ook tot dit team mag behoren, en hoop jullie allen ook tot inspiratie te dienen en andersom, want we zijn er om elkaar te inspireren en onze liefde voor het kaarten maken te delen….

Lieve groet, Sonja

valentijn melkpakjes

valentijn melkpakjes

zo ontzettend schattig en lief deze melkpakjes met zelf ontworpen houdertje 

Bekijk
thuis met kerst

thuis met kerst

schitterende stempels van craftemotions , deuren , ramen , je kunt er een heel huis mee bouwen

Bekijk
Orchidee

Orchidee

Schitterende kaart met orchideeën,  gekleurd met shimmer powder 

Bekijk
Pluk de dag

Pluk de dag

Lief kaartje met een ticketmal en zelfgemaakte bloemetjes 

Bekijk
You're not old

You're not old

heerlijke vintage herenkaart op slimline formaat

Bekijk
Blauwe regen

Blauwe regen

prachtige bloemen in een kadertje , stempel met bijpassende handgemaakte bloemen

Bekijk
Clematis

Clematis

prachtige clematis bloemen langs een chique rekje

Bekijk
Shine a light

Shine a light

Stoere kerstkaart  met lichtje, met nog een ouwetje uit de christmas village collectie van Yvonne creations 

Bekijk